Süt, Labne, Terayağ da Lider Marka
Peynir tarihi hemen hemen süt kadar eskidir. Peynir, Türk mutfağında olduğu kadar dünya mutfağında da önemli bir yer tutmaktadır ve bu kültürün Mezopotamya’dan tüm dünyaya aktarıldığı görüşü yaygındır. Peynir tipi; üretim tekniğine, kullanılan sütün niteliğine, protein yağ, bakteri içeriğine, işletme koşullarına, sıcaklık ve nem düzeyine göre farklılık göstermektedir.
Bilhan Beyaz Peyniri; ileri teknoloji ve uluslararası kabul görmüş gıda standartlarına uygun bir şekilde müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve gıda güvenliğinden ödün vermeden hijyenik ortamda, tüketicinin beğenisine sunmak için çaba sarf edilerek üretilmektedir.
Üretimini yaptığımız tüm ürünler, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca onaylı ve güvenilir ürünlerdir.